Stijn Maas

Stijn 300x230Advocaat / Partner

Arbeidsrecht

Allied Arbeidsrecht 230x230Voor werkgevers en werknemers

Referenties

ReferentiesLees hier de tientallen referenties van cliënten over de afgelopen jaren

J. Pereboom (Amsterdam)

"Stijn is de haai die je naast je wilt hebben in een conflict met je werkgever. Direct, kundig, communicatief vaardig en prettig in de omgang. Stijn gets the job done!!"

Relinde (De Bilt)

"Heel goed. Professional - duidelijk - heel betrokken - gewoon heel goed in zijn werk! Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!"

Filip (Amsterdam)

"Super! Communicatie, meedenken en professionele houding is top bij Stijn. Hij denkt mee en is vooral langdrempellig en doelgericht. Stijn gaat altijd voor 100%, maar  is ook reeel als het niet kan. Ik zou Stijn en zijn kantoor zeker aanraden als je in nood zit!"

Naomi (Utrecht)

"Prettige ervaring en duidelijke communicatie. De heer Maas heeft ons op een prettige manier bijgestaan tijdens een vervelend conflict. Dit lijkt opgelost te zijn, waar wij als bedrijf erg blij mee zijn. Hartelijk dank!"

Arnold (Amersfoort)

"Treffende woordkeuze in de verdediging. Ik heb de juridische dienstverlening van Stijn Maas als zeer prettig ervaren. Zeg maar de juiste zin in de juiste brief."

Wim (Doorn)

"Vakkundig, snel en pragmatisch. Stijn heeft mij geholpen bij een check op een wijziging in mijn functie. Hij reageerde heel snel op mijn vragen, was duidelijk in zijn advies en heeft me echt geholpen. Stijn is prettig in de omgang en uiterst kundig."

J (Amsterdam)

"Duidelijk, vlot en professioneel. Stijn heeft mij perfect bijgestaan in mijn casus tegen mijn werkgever. Zijn communicatie is vlot en duidelijk. Ook weet hij goed overzicht te creëren in een ogenschijnlijk chaotische situatie. Hij legt goed uit wat mogelijke uitkomsten en eventuele risico's van diverse keuzes zouden kunnen zijn. Zeker een aanrader!"

Manon van ‘t Walderveen (Amsterdam)

"Heldere toelichting op mijn vraag. Ik heb contact gehad ivm het niet verlengen van tijdelijke contract na burn-out. Duidelijk en helder advies gekregen."

Lars (Culemborg)

"Zeer goed geholpen! Na plotseling geconfronteerd te worden met een ontslag, had ik een advocaat nodig. Na advies van een bekende bij de heer Maas terecht gekomen, en de keuze had niet beter kunnen zijn! De heer Maas krijgt het voor elkaar snel overzicht te creëren waardoor hij de brieven, en later in zijn pleidooi de zaak van alle kanten wist te belichten. De heer Maas wist met zijn deskundigheid en zijn uitleg mijn vertrouwen te winnen, en dankzij hem is de rechtzaak tegen mijn werkgever een succes geworden! De communicatie is prettig, en er wordt vlot gereageerd, zowel telefonisch als per e-mail."

Ilona (Apeldoorn)

"Het was een fijne samenwerking. Deskundig, to the point, schakelt snel en erg klantgericht!"

E. (Amersfoort)

"Doelmatig, de-escalerend en realistisch. Mr. Stijn Maas heeft mij uitstekend bijgestaan in een situatie met mijn werkgever waarin beide partijen vooral emotioneel acteerden. Als je dan in zo'n situatie kan de-escaleren en toch het beoogde kan behalen voor je cliënt, is dat een top overwinning. Van harte aanbevolen!"

Paul (Elst)

"Het is een genot om met Stijn te werken. Stijn is zeer ervaren en ter zake kundig, legt heel goed uit, luistert goed, denkt echt met je mee, bespreekt de verschillende opties en geeft uitstekend advies. Een echte professional. Hij ziet zowel het juridische vraagstuk als de mens. Ik vond het een genot om met hem te werken. En ben zeer tevreden met wat hij voor mij heeft gedaan en betekend."

Marieke (Gemeente Ronde Venen)

"Superfijn om met Stijn te werken! Stijn is direct, empathisch en zeer betrokken. Contact is altijd fijn, Stijn reageert altijd snel en laat weten waar je aan toe bent."

Jan (Amsterdam)

"Uitstekend advies in contractafwikkeling. Stijn heeft mij snel en vakkundig geholpen om mijn arbeidscontract af te wikkelen/vaststellingsovereenkomst te sluiten. Stijn is gepokt en gemazeld in deze materie en geeft duidelijk de opties die je hebt/kan overwegen."

Mo (Amsterdam)

"Meedenkend, proactief, snel! 

Stijn is een advocaat die met je meedenkt. Hij komt met opties en legt ze aan je voor. Hij vertelt je de plussen en minnen en laat je zelf ook een keuze maken. Daarbij geeft hij je advies. Ik had Stijn met spoed nodig en hij heeft binnen zeer korte tijd uitstekend werk geleverd. Complimenten!"

Shanon (Amsterdam)

"Zeer eerlijk, behulp[zaam en succesvol. Heeft mij tijdens eerste gesprek lang te woord gestaan en alle scenario's en mogelijkheden goed uitgelegd. Goed in samenspraak een strategie bepaald en goed uitvoering gegeven aan onderhandelingen om tot VSO te komen."

Paul (Spijkenisse)

"Professionele hulp bij complexe arbeidszaak. 

Stijn heeft mij uitstekend geholpen in de complexe ontslagzaak tegen mijn voormalig werkgever. Met een werkgever in het buitenland, een Nederlandse payroll constructie en een diversiteit aan nationaliteiten aan de onderhandelingstafel wist Stijn feilloos en professioneel te adviseren en navigeren met een goede afloop tot gevolg. Ik zou hem zeker aanbevelen!"

Geke (Amersfoort)

"Uitstekend deskundig en meedenkend juridisch advies gekregen. Met Stijn in contact gekomen voor juridisch advies ivm een ontslagprocedure. Stijn heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Ook tijdens en na de onderhandeling heeft  Stijn zijn betrokkenheid getoond en hebben wij op een zeer prettige manier en met veel goede adviezen van zijn kant de onderhandelingen kunnen afsluiten. Ook nadat de zaak is afgerond , houdt Stijn nog contact en informeert of alles goed gaat en goed is afgehandeld."

Henriette (Bussum)

"Heel fijn esamenwerking en duidelijk advies! Stijn heeft mij erg goed geholpen en geadviseerd in de zaak met mijn werkgever. Hij was goed bereikbaar en qua communicatie transparant in de mogelijkheden. Ik heb het contact met Stijn als zeer prettig en professioneel ervaren!"

Sheila (Schiedam)

"Het lichtpuntje in zware tijden. Nooit gedacht na mijn burn out in een arbeidsconflict te komen. Na zoeken voor juridisch adviseur bij Stijn terecht gekomen. Duidelijke communicatie en goed overleg wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk tot een vaststellingsovereenkomst gekomen waar ik vrede mee heb. Stijn heeft mij goed geadviseerd en ondersteund in eigen keuzes. Zou hem zeker aanbevelen!"