Stijn Maas

Stijn 300x230Advocaat / Partner

Arbeidsrecht

Allied Arbeidsrecht 230x230Voor werkgevers en werknemers

Referenties

ReferentiesLees hier de tientallen referenties van cliënten over de afgelopen jaren

Wim (Doorn)

"Vakkundig, snel en pragmatisch. Stijn heeft mij geholpen bij een check op een wijziging in mijn functie. Hij reageerde heel snel op mijn vragen, was duidelijk in zijn advies en heeft me echt geholpen. Stijn is prettig in de omgang en uiterst kundig."

J (Amsterdam)

"Duidelijk, vlot en professioneel. Stijn heeft mij perfect bijgestaan in mijn casus tegen mijn werkgever. Zijn communicatie is vlot en duidelijk. Ook weet hij goed overzicht te creëren in een ogenschijnlijk chaotische situatie. Hij legt goed uit wat mogelijke uitkomsten en eventuele risico's van diverse keuzes zouden kunnen zijn. Zeker een aanrader!"

Manon van ‘t Walderveen (Amsterdam)

"Heldere toelichting op mijn vraag. Ik heb contact gehad ivm het niet verlengen van tijdelijke contract na burn-out. Duidelijk en helder advies gekregen."

Lars (Culemborg)

"Zeer goed geholpen! Na plotseling geconfronteerd te worden met een ontslag, had ik een advocaat nodig. Na advies van een bekende bij de heer Maas terecht gekomen, en de keuze had niet beter kunnen zijn! De heer Maas krijgt het voor elkaar snel overzicht te creëren waardoor hij de brieven, en later in zijn pleidooi de zaak van alle kanten wist te belichten. De heer Maas wist met zijn deskundigheid en zijn uitleg mijn vertrouwen te winnen, en dankzij hem is de rechtzaak tegen mijn werkgever een succes geworden! De communicatie is prettig, en er wordt vlot gereageerd, zowel telefonisch als per e-mail."

Ilona (Apeldoorn)

"Het was een fijne samenwerking. Deskundig, to the point, schakelt snel en erg klantgericht!"

E. (Amersfoort)

"Doelmatig, de-escalerend en realistisch. Mr. Stijn Maas heeft mij uitstekend bijgestaan in een situatie met mijn werkgever waarin beide partijen vooral emotioneel acteerden. Als je dan in zo'n situatie kan de-escaleren en toch het beoogde kan behalen voor je cliënt, is dat een top overwinning. Van harte aanbevolen!"

Paul (Elst)

"Het is een genot om met Stijn te werken. Stijn is zeer ervaren en ter zake kundig, legt heel goed uit, luistert goed, denkt echt met je mee, bespreekt de verschillende opties en geeft uitstekend advies. Een echte professional. Hij ziet zowel het juridische vraagstuk als de mens. Ik vond het een genot om met hem te werken. En ben zeer tevreden met wat hij voor mij heeft gedaan en betekend."

Marieke (Gemeente Ronde Venen)

"Superfijn om met Stijn te werken! Stijn is direct, empathisch en zeer betrokken. Contact is altijd fijn, Stijn reageert altijd snel en laat weten waar je aan toe bent."

Jan (Amsterdam)

"Uitstekend advies in contractafwikkeling. Stijn heeft mij snel en vakkundig geholpen om mijn arbeidscontract af te wikkelen/vaststellingsovereenkomst te sluiten. Stijn is gepokt en gemazeld in deze materie en geeft duidelijk de opties die je hebt/kan overwegen."

Mo (Amsterdam)

"Meedenkend, proactief, snel! 

Stijn is een advocaat die met je meedenkt. Hij komt met opties en legt ze aan je voor. Hij vertelt je de plussen en minnen en laat je zelf ook een keuze maken. Daarbij geeft hij je advies. Ik had Stijn met spoed nodig en hij heeft binnen zeer korte tijd uitstekend werk geleverd. Complimenten!"

Shanon (Amsterdam)

"Zeer eerlijk, behulp[zaam en succesvol. Heeft mij tijdens eerste gesprek lang te woord gestaan en alle scenario's en mogelijkheden goed uitgelegd. Goed in samenspraak een strategie bepaald en goed uitvoering gegeven aan onderhandelingen om tot VSO te komen."

Paul (Spijkenisse)

"Professionele hulp bij complexe arbeidszaak. 

Stijn heeft mij uitstekend geholpen in de complexe ontslagzaak tegen mijn voormalig werkgever. Met een werkgever in het buitenland, een Nederlandse payroll constructie en een diversiteit aan nationaliteiten aan de onderhandelingstafel wist Stijn feilloos en professioneel te adviseren en navigeren met een goede afloop tot gevolg. Ik zou hem zeker aanbevelen!"

Geke (Amersfoort)

"Uitstekend deskundig en meedenkend juridisch advies gekregen. Met Stijn in contact gekomen voor juridisch advies ivm een ontslagprocedure. Stijn heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Ook tijdens en na de onderhandeling heeft  Stijn zijn betrokkenheid getoond en hebben wij op een zeer prettige manier en met veel goede adviezen van zijn kant de onderhandelingen kunnen afsluiten. Ook nadat de zaak is afgerond , houdt Stijn nog contact en informeert of alles goed gaat en goed is afgehandeld."

Henriette (Bussum)

"Heel fijn esamenwerking en duidelijk advies! Stijn heeft mij erg goed geholpen en geadviseerd in de zaak met mijn werkgever. Hij was goed bereikbaar en qua communicatie transparant in de mogelijkheden. Ik heb het contact met Stijn als zeer prettig en professioneel ervaren!"

Sheila (Schiedam)

"Het lichtpuntje in zware tijden. Nooit gedacht na mijn burn out in een arbeidsconflict te komen. Na zoeken voor juridisch adviseur bij Stijn terecht gekomen. Duidelijke communicatie en goed overleg wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk tot een vaststellingsovereenkomst gekomen waar ik vrede mee heb. Stijn heeft mij goed geadviseerd en ondersteund in eigen keuzes. Zou hem zeker aanbevelen!"

Juliette (Amersfoort)

"Hele fijne samenwerking! Ik vond het enorm fijn dat Stijn mij heeft geadviseerd mbt een vaststellingsovereenkomst. Hij neemt alle tijd, is deskundig en vlot in zijn communicatie. Hij is betrokken en denkt echt met je mee. Ik zou Stijn zeker aanraden!"

Astrid (Amersfoort)

"Zeer bekwaam en betrokken!! Vanaf het eerste telefonisch contact met Stijn voelde ik een klik. Waarom? Hij heeft veel kennis van zaken, kan snel schakelen, fantastisch in de communicatie, doet alles in overleg en last but not least, heeft waar kunnen maken wat hij heeft beloofd!"

Jay (Huizen)

"Geweldig! Mijn werkgever had mij een beëindigingsovereenkomst aangeboden en omdat ik niks weet over arbeidsrecht kwam ik in contact met Stijn Maas. In eerste instantie om mijn vragen over de overkomst beantwoord te krijgen voordat ik mijn handtekening er onder zou zetten. Maar Stijn heeft er zelfs voor gezorgd dat ik mijn baan heb kunnen behouden. Super blij mee dus. Nogmaals bedankt Stijn. Mocht ik ooit weer een advocaat nodig hebben dan weet ik je te vinden."

Dennis (Amsterdam)

"Vriendelijk, geduldig en weet waar hij het over heeft. Heb een fijn gesprek met Stijn gehad over mijn probleem, waar hij mij geadviseerd heeft over meerdere aspecten van het probleem. Heb door dit gesprek meer inzicht gekregen in mijn probleem en hoe ik hier mee om moet gaan. Heb het gesprek als prettig ervaren en feitelijk, geen valse beloftes of roze gekleurde beelden. Goeie kans dat als ik hier meer hulp nodig bij zou hebben dat ik weer bij Stijn aanklop om mij verder te helpen."

Violeta (Zaanstad)

"Uitstekende advocaat, prettig samen werken en perfect resultaat. Ik was erg blij dat Stijn mij vertegenwoordigde in een oneerlijk ontslagproces. Het voelde fijn om iemand met zoveel juridische kennis en veel ervaring mijn belang te vertegenwoordigen. Al was het duidelijk in mijn geval dat de ex-werkgever steken had laten vallen aan de juridische kant, zeker aan de menselijke waarde werd over het hoofd gezien met een summier VSO voorstel en had mij erg onder druk gezet om dat binnen 10 dagen te tekenen. Bij de eerste kennismaking , telefonisch , gaf Stijn mij een vertrouwd gevoel. Hij was professioneel, stelde kritische vragen en had zeer snel inzicht in mijn situatie. Hij heeft me breed en duidelijk geïnformeerd over mijn mogelijkheden en risico's van juridisch aanvechten. Ook was hij transparant over mogelijke kosten bij een langer proces. Tijdens het proces van onderhandelen met mijn ex-werkgever, was er constant contact met mij en altijd in overleg hebben we de volgende stappen gezet. Vrij snel werd het resultaat behaald. Ik heb de samenwerking met Stijn als zeer efficiënt ervaren maar ook prettig. Hij is praktisch, deskundig , 110% inzet met veel respect. Ik ben dankbaar voor zijn hulp."